Autopoetsbedrijf Amsterdam en omgeving

Is het beschamend als jij de deur opent? Wij poetsen je vierwieler van links tot rechts tot elk deel weer blinkt. De weersbeïnvloedingen doen je BMW geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons een poetsbeurt te geven. Na continu buiten te zijn geweest is dat ook behoorlijk logisch, maar geen nood, in perfecte handen is alles weer van ouds. De gelakte laag wordt nogmaals in ere hersteld voor het fraaiste uitslag. Met krachtige middelen en de grootste zorg leveren we jouw Nissan weer af. Zie op onze webpagina enkele voorbeeld afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen. In een zucht staat er dan weer een prachtig stralende automobiel voor je appartement waar je een lekker gevoel van ervaart.

Autopoetsbedrijf Amstyerdam Car Care Expert

Autopoetsbedrijf

Autopoetsbedrijf Amsterdam en omgeving

Zodra je in je BMW stapt is het gebeurd, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je sleutelbos en je lak is beschadigd. Jammer, er valt jammer genoeg niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Al die schadeplekken maken de kleur ook dof, het ziet er niet uit. Om weer in een sprankelende auto te touren is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs voor diepere krassen, maar daar hebben we een andere methode voor. Na onze polijstbehandeling zijn krasjes die afkomstig zijn van je sleutelbos, een paar takken of grind weer compleet verdwenen. Het meest opvallende is de kleur, deze is weer helder.


Heb je wel jezelf lopen vergapen aan die glanzende kleuren van een heilige koe? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo feilloos is de laklaag. Met onze glascoating dienst gaat ook jouw heilige koe er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal geweldig zijn? Wat moet ik me bij nano-coating voorstellen? Nou het is een extra beveiligde laag over je bestaande lak heen die nog lang blijft zitten. Belangrijk is dat de heilige koe eerst door en door gepolijst moet zijn om de gel te laten pakken. Het eindresultaat is dat regen en al het andere viezigheid van deze lak afglijdt zodat je altijd in een sprankelende vierwieler boodschappen kan doen.


Wil je de binnenkant van je vierwieler laten vernieuwen zodat deze appetijtelijk is om in te vertoeven? Lederen stoelen verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat aan de binnenkant te vinden is is zo netjes of als het net uit de fabriek komt. Waarom je je interieur wilt laten zuiveren? Na een jaar is het auto interieur lang niet zo schoon meer als toen het was. Als je je vriendin een lift moet geven dan is het een blamage als die een smerige autorit krijgt. De lederen stoelen komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. En weet je nog hoe goed het interieur rook toen je je Audi net bij de dealer had opgehaald? Wij verbergen de bijgekomen geuren niet, maar halen deze weg zodat je auto interieur weer zalig ruikt.


Ook een totaal pakket bestellen kan, dan maken we je voertuig overal schoon. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Uiteraard is het ook mogelijk om pakketten te combineren, wat jij wilt gaan wij voor je regelen. Heb je een bedrijfswagen of een boodschappenauto? Voor ons is er geen verschil, we helpen iedereen aan een fonkelend schoon voertuig. Nadat je jouw Mercedes fatsoenlijk kan komen ophalen stellen wij het zeer op prijs als je ons onder andere bij je nichtje wilt aanbevelen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Maak een afspraak.

Reacties